Skicka in din Nationaldagshälsning

LÄS MER

Skicka en nationaldagshälsning till någon du saknar extra mycket. Skicka hälsningen till någon som du inte träffat på länge eller någon som du inte kan fira tillsammans med. Du kan också skicka en hälsning till någon som gör något extra bra i dessa svåra tider eller någon du tycker om. Videohälsningarna kommer att synas i Mölndals stads digitala nationaldagsfirande. En dag vi firar gemensamt på avstånd.

Tillsammans kan vi göra nationaldagen 2020 extra minnesvärd.

Gör så här:
1, Spela in en videohälsning med din mobil (max 100Mb). 
2, Ladda upp filen. 
3, Signera med bank-ID. När du signerar samtycker du till att Mölndals stad använder sig av filmen i det digitala nationaldalsfirandet på www.molndal.se och stadens sociala medier. 
4, Den 6 juni kan du och den du hälsat till se nationaldagsfirandet tillsammans på avstånd.

 

GDPR

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vill du veta mer om hur dina personuppgifter hanteras hittar du all information på www.molndal.se/personuppgifter 

Samtycke för behandling av personuppgifter på Mölndals stads webbplatser och sociala medier
Vi behöver ditt samtycke för att få lov att använda din videohälsningen i det digitala nationaldagsfirandet 2020 på Mölndals stads webbplatser och i våra sociala medier. 

Så här hanterar vi dina personuppgifter
De personuppgifter vi avser att samla in från dig är namn och video samt personnummer (vid signering av samtycke med bank-ID).
Det digitala nationaldagsfirandet och din hälsning sparas på Mölndals stads webbplatser och i våra sociala medier upp till 1 år efter firandet.
Det signerade samtycket sparas digitalt hos Mölndals stad under samma tid. 
Dina personuppgifter blir offentliga och kommer även visas hos våra personuppgiftsbiträden som till exempel Facebook och på våra webbplatser.


Du kan ta tillbaka ditt samtycke
Ditt samtycke är giltigt tills vidare men du kan när som helst ta tillbaka det. Det gör du genom att kontakta personuppgiftsansvarig. Du har även rätt att kontakta personuppgiftsansvarig för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig, begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Om du anser att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt och vi inte har åtgärdat det, har du rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 

Du väljer själv om du vill lämna dina uppgifter till oss.


 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa